Pienestä suomalaisesta perheyrityksestä kansainvälisten laitetoimittajien luottokumppaniksi kasvanut konsernimme kantaa edelleen nöyrän ja suoraselkäisen perheyrityksen vastuullisia arvoja.

Toiminnassamme tähtäämme siihen, että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus nauttia puhtaasta luonnosta, hyvinvoinnista ja ihmisarvoisesta elämästä.

Ihmiset, ympäristö ja vastuu – näistä kolmesta tärkeimmästä asiasta rakentuu kivijalka, jolle Multimek on rakennettu. Ja näiden kulmakivien varassa tulemme kasvamaan myös tulevaisuudessa.

Meille korkea laatu on itsestäänselvyys. Sertifioiduilla laatujärjestelmillä ja tarkalla laadunvarmistuksella pystymme takaamaan, että jokainen toimittamamme ratkaisu on priimaa.

Perheyrityksestä globaaliksi osaajaklusteriksi

Multimekin tarina alkoi vuonna 1951 Multialla, Keski-Suomessa, kun Veikko Hokkanen perusti Multian Auto ja Kone Ky:n. Aluksi koneita ja laitteita valmistettiin lähinnä maatalouden tarpeisiin. Yrityksemme fokus on alusta asti ollut ollut laadukkaiden konepajatuotteiden valmistuksessa – suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka.

Vuosikymmenien kovan uurastuksen myötä Multimekin osaamispääoma lisääntyi, ja uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto teki mahdolliseksi laajemman tarjooman sekä suuremman tuotantokapasiteetin. Vuodesta 1992 yritys on tunnettu Multimek Oy:nä ja suomen toiminnot sijaitsevat edelleen Multialla.

Olemme jo pitkään toimineet kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, ja esimerkiksi hankintatoimemme ulottuu toimittajiin ympäri maailman. Tämä takaa asiakkaillemme järkevän kustannustason erilaisissa materiaaleissa osista komponentteihin.

Vuodesta 2012 olemme toimineet myös Virossa. Tehtaamme sijaitsee Kehran kunnassa, Tallinnan eteläpuolella. Tällä hetkellä Kehran tehdas työllistää noin 145 ammattilaista.

Tänä päivänä konsernimme kattaa vastuullisesti toteutetun tuotannon kahdessa maassa, huippuammattilaisten muodostamat innovatiiviset tuotekehitystiimit sekä globaalin osaaja- ja hankintaverkoston.

Miksi monet laitetoimittajat ovat valinneet Multimekin?

  • Toimitettujen ratkaisujen korkea laatu
  • Toimitusvarmuus
  • Tuotannon kustannustehokkuus
  • Laitteiden ja ratkaisujen vaivaton kokonaistoimitus
  • Hankintapuolen hallinta ja globaalin kumppaniverkoston tehokas hyödyntäminen
  • Logistiikkaosaaminen – toimimme tarvittaessa hubina, jonka kautta valmiit tuotteet voidaan jaella loppuasiakkaille. Tätä tukee toimintamme kahdessa lokaatiossa, suomessa ja virossa

Innovaatiot luovat huippuosaamista.

Tuotteen matka ideasta prototyypiksi ja sarjatuotannosta valmiiksi tuotteeksi vaatii huippuosaajien tiimityötä. Pystymme yrityksessämme sekä kumppaniverkoston kautta tarjoamaan koko paletin ideasta sarjatuotteeksi.

Kasvu on mahdollista vain vastuuta kantamalla.

Meille on tärkeää se, että pystymme seisomaan valintojemme takana ja tuottamaan arvoa asiakkaillemme kestävien periaatteiden mukaan – ihmistä ja ympäristöä kunnioittaen.

Globaali verkosto paikallisen valmistuksen moottorina.

Hyödynnämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme hankinnasta valmistukseen ja logistiikkaan. Etsimme kuhunkin toimitukseen parhaiten sopivat toimittajat ja teknologiat.

Luottamus on ansaittava joka päivä

Multimekillä on tehty vuosikymmenien ajan periksi antamatonta työtä, jolla konsernimme on saavuttanut aseman, jossa tänä päivänä olemme. Vastuun kantaminen ja lupauksien pitäminen näkyy pitkinä asiakkuuksina sekä henkilöstömme pitkinä työurina.

Asiakkaidemme, kumppaniverkostomme ja työntekijöidemme luottamus vaatii päivittäin konkreettisia tekoja ja vastuullisia valintoja – ja niissä me olemme takuulla onnistuneet.

Kiinnostaako sinua ura Multimekillä? »