Yritys

Keskisuomalainen Multimek Oy on valmistanut konepajatuotteita ammattitaidolla jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaa laadun ja kustannustehokkuuden jatkuva kehittäminen.

Pitkä historia koneteollisuudessa

Multimekin historia juontaa juurensa 1950-luvulle saakka, jolloin Veikko Hokkanen perusti Multian Auto ja Kone Ky:n. Alusta saakka Multialla on rakennettu erilaisia koneita ja laitteita niin teollisuuden kuin maataloudenkin tarpeisiin.

Myös autokorjaamo- ja huoltoasematoimintaa harjoitettiin pitkään vuosien saatossa, mutta 1990-luvulta saakka yritys on keskittynyt konepajateollisuuteen. Vuodesta 1992 yritys on tunnettu Multimek Oy:nä.

Laatu ja kustannustehokkuus tavoitteina

Multimek on erikoistunut konepajatuotteiden valmistukseen suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Strategiamme on tuottaa laadukkaita tuotteita aina yksittäiskappaleista ja prototyypeistä suurempiin sarjoihin kustannustehokkaasti. Avaintekijöinä ovat ammattitaitoinen henkilöstö jokaisella osa-alueella sekä tuotannonprosessien järjestelmällinen kehittäminen.

Kone- ja laiteinvestoinneissa olemme keskittyneet siihen, että pystyisimme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme laatuvaatimuksiin sekä toiminnan kustannustehokkuuteen.

Kansainvälinen toimija

Konepaja-alan markkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla jatkuvasti kansainväliseen suuntaan. Olemme jo pitkään toimineet kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, ja esimerkiksi hankintatoimemme ulottuu toimittajiin ympäri maailman. Tämä takaa asiakkaillemme oikean kustannustason erilaisissa materiaaleissa osista komponentteihin.

Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa työskentelee Multialla noin 80 metallialan osaajaa. Vuonna 2012 perustettu tytäryhtiö, Multimek Baltic OÜ toimii 35 henkilön voimin Kehrassa, Pohjois-Virossa.

Ota yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian! Voit myös soittaa meille – yhteystiedot löydät täältä.