Leikkauspalvelut

Leikkauspalveluissamme yhdistyvät kustannustehokkuus ja korkea laatu, jonka mahdollistavat oikeat materiaalivalinnat ja nykyaikainen laitteisto.

Laadukkaat materiaalit

Levyjen tehokas käyttö alkaa meillä tehokkaasta nestauksesta ja materiaalivaraston hallinnasta. Näin saamme materiaalin käytön minimoitua ja kustannustehokkuuden maksimoitua.

Suoraan varastostamme löytyy merkittävä määrä eri levykokoja peruslaaduissa sekä suuri määrä kulutuslevyjä (400 ja 500). Käsittelemme levyjä yli 3000 tonnia vuodessa, mikä takaa tehokkaan prosessin ja materiaalien kilpailykykyisen hinnoittelun. Hankimme materiaalimme valikoiduilta kansainvälisiltä valmistajilta, jotka ovat laadukkaita ja tuotteen vaatimukset täyttäviä.

Varastostamme löytyy runsaasti eri kumilaatuja (kulutuskumit, NBR–kumit jne).
Varastoimme myös merkittävän määrän erilaisia putkia ja profiileita kuten rhs-putkia ja ainesputkia.

Nykyaikainen leikkauslaitteisto

Käytössämme on isot ja nykyaikaiset CNC-plasmaleikkauskoneet (leikkausala max. 15 000 x 2 500 mm). Koneissa on käytössä esimerkiksi Hyperthermin Truehole -tekniikka, joka takaa hyvän leikkauslaadun.

Multilaser Oy:n kautta käytössämme on myös 2D- ja 3D-laserleikkauskoneet sekä monipuolisilla työkaluilla varustettu levytyökeskus. Pehmeämpien materiaalien kuten kumien ja muovien leikkaukseen käytössämme on 2 000 x 8 000 mm kokoinen vesileikkauskone.

Sahaukset hoituvat tehokkaasti kahdella automaattisella CNC-sahauslinjalla, jossa myös kulmien sahaus onnistuu automaattisesti.

Ota yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian! Voit myös soittaa meille – yhteystiedot löydät täältä.