Kokonaisvaltaiset toteutukset joustavasti ja tehokkaasti

Koko tuotantoketjumme on suunniteltu vastaamaan asiakkaamme laatuvaatimuksia sekä toimimaan kustannustehokkaasti ja joustavasti.

Globaali hankinta asiakkaan puolesta 

Globaali ostotoimintamme ja laaja hankintaverkostomme auttavat löytämään kilpailukykyiset toimittajat tarvitsemillenne osille ja komponenteille.

Hitsaus 

Teemme vaativienkin kohteiden hitsaustyöt ammattitaidolla ja tehokkaasti. Myös suurten kappaleiden hitsaus onnistuu välineillämme.

Kokoonpano 

Teemme erilaiset kokoonpanotyöt asiakkaalle vaivattomasti, aina suunnittelusta toteutukseen ja dokumentointiin asti.

Koneistus 

Laitteistomme mahdollistaa koneistuksen hoitamisen osana tuotevalmisprosessia.

Leikkauspalvelut 

Leikkauspalveluissamme yhdistyvät kustannustehokkuus ja korkea laatu, jonka mahdollistavat oikeat materiaalivalinnat ja nykyaikainen laitteisto.

Monipuolinen konekanta mahdollistaa suuretkin toteutukset 

Nykyaikaisten koneiden avulla pystymme toteuttamaan haastaviakin töitä. Uudistamme konekantaamme jatkuvasti vastataksemme laatu- ja tehokkuusvaatimuksiin.

Pintakäsittely 

Tuotteiden pintakäsittelyt onnistuvat meillä kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella ja tehokkaasti. Pintakäsittelyhallissamme voidaan maalata suuriakin kappaleita.

Särmäyspalvelut ja Putken taivutus 

Teemme särmäystyöt ja putkentaivutukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Nykyaikainen laitteistomme mahdollistaa monenlaisten materiaalien käsittelyn tarkasti ja tehokkaasti.

Sopimusvalmistus 

Sopimusvalmistuksella tuotteen valmistusprosessi on tehokas. Vastaamme koko prosessista – laadusta, materiaaleista, aikataulutuksesta ja varastoinnista prosessin aikana.

Ota yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian! Voit myös soittaa meille – yhteystiedot löydät täältä.