Multimek Baltic

Virossa toimivan Multimek Balticin toiminnassa yhdistyvät suomalainen osaaminen, korkea laadun vaatimustaso ja edullisemmat hinnat.

Metallituotteiden osaamista Kehrasta, Pohjois-Virosta

Vuonna 2012 perustettu tytäryhtiömme Multimek Baltic OÜ toimii Viron Kehrassa noin 40 km päässä Tallinnasta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimimme n. 60 ammattilaisen voimin nykyaikaisissa 7500 m2 tiloissa, joissa suurtenkin kappaleiden käsittely on mahdollista hyvän nosturikapasiteetin ansiosta.

Vahvuuksiamme ovat erityisesti keskiraskaat metallituotteet sekä niiden osat. Palveluihimme kuuluvat teräslevyjen leikkaus, särmäys ja kokoonpanohitsaus. Tarvittaessa valmistamme tuotteen alusta loppuun aina kokoonpanoon ja pintakäsittelyyn asti. Pidämme kiinni laadusta ja kustannustehokkuudesta.

Metalltoodete valmistamisoskus Kehrast

Multimek Baltic OÛ on asutatud 2012 aastal ning asub Eestis, Tallinnast 40 km kaugusel Kehras. Ettevöttes töötab 60 spetsialisti. Multimek Baltic OÛ toimetab 7500 ruutmeetrises kaasaegses tootmishoones, kus ka suurtemöötmeliste detailide valmistamine on vöimalik.

Meie tugevuseks on eelköige keskmisemöötmeliste teraskonstruktsioonide valmistamine. Pakume teraslehtede gaasilöikust, painutust ja keevitust. Vajadusel valmistame tooted algusest löpuni koos kokkupaneku ja pinnakäsitlusega. Oma tegevuses järgime alati kvaliteeti, täpset tarneaega ja paindlikku hinnakujundust.

Ota yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian! Voit myös soittaa meille – yhteystiedot löydät täältä.